Arhivatorul

Arhivatorul_logo

Compania Arhivatorul este prezentă pe piața din România încă din 2015, atunci când a pus bazele celui mai generos depozit de documente din Nord-Vestul României. Este vorba despre sediul central al firmei, localizat în Luncani, județul Cluj, care prezintă o suprafață construită de 5.000 mp și o capacitate de depozitare de peste 200.000 metri liniari de arhivă.

Profesionalismul, calitatea serviciilor Arhivatorul, dar și dorința de a inova continuu soluțiile pe care le punem la dispoziție clienților și partenerilor noștri, au fost remarcate încă de la început, fiind confirmate și prin certificările Arhivei Naționale și ISO . Astăzi, ne mândrim cu un portofoliu de peste peste 2 000 de companii, dar și cu trei depozite moderne (Cluj, București și Timișoara), cu o capacitate totală de stocare de peste 200 km de arhivă.

Arhivatorul oferă servicii de arhivare end-to-end la nivel național. Cu alte cuvinte, ne ocupăm de la documentele clienților noștri de la etapa preluării și transportului arhivei la depozit, până la prelucrarea, legarea, depozitarea și retro-digitarea documentelor. În plus, includem servicii precum arhivarea electronică și semnătura digitală, oferind, în același timp, una dintre cele mai avansate platforme de business management.

    Arhivatorul_Depozit
    Arhivatorul_Depozit2