DAS

logo DAS final-vector-1

Începând cu anul 2009, Digital Archiving Solutions furnizează pe piața din România servicii profesionale de arhivare fizică și arhivare electronică. Securitatea, încrederea și confidențialitatea sunt valorile fundamentale ale companiei noastre, ce ne-au permis să construim, alături de o echipă dedicată și profesionistă, relații solide cu fiecare dintre clienții noștri.

Paleta de clienți este una diversificată și include atât companii private, cât și instituții publice. Majoritatea celor mai mari clienți privați sunt lideri pe sectorul în care activează, iar instituțiile publice sunt atât centrale, cât și locale.

Digital Archiving Solutions deține autorizații pentru arhivare fizică emise de către Arhivele Naționale ale României și autorizație pentru arhivare electronică emisă de către MCSI. Mai mult, fluxurile de lucru au standarde specifice care sunt recunoscute de Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001, ISO 27701) și respectă exigențele Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor.

Întreaga gamă de servicii este furnizată în concordanță cu prevederile legale, cu respect și responsabilitate față de client, cu flexibilitate și creativitate în sprijinirea activității acestuia.

Investim activ în tehnologii și echipamente care ne permit să performăm la un nivel superior. Considerăm că accesul rapid și punctual la informația relevantă este viitorul oricărui domeniu de activitate.

    das-1
    das-2