GAM

Logo GAM

GAM (Global Archive Management) este unul din pionierii serviciilor de arhivare din România. Suntem în TOP 5 companii din țară. În jur de 300 de clienți ne-au încredințat arhiva pentru serviciile lor arhivistice. Pe lângă autorizațiile obținute din partea Arhivelelor Naționale ale României, am obținut numeroase certificări pentru respectarea celor mai înalte norme și cerințe de calitate: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001, ISO/IEC 20000-1.

Am dezvoltat mai multe linii de business în domeniul arhivării, printre care enumerăm: Depozitare Arhivă, Prelucrare Arhivistică, Digitalizare, Consultare Documente, Mailroom, Serviciu Distrugere Arhivă, Serviciu Arhivă Deschisă (Open Archive), Emiterea și eliberarea adeverințelor de vechime în muncă în baza arhivei clienților etc.

Deținem 5 depozite în apropierea Bucureștiului, cu o suprafață cumulată de aproximativ 10.000 m2. Pentru maxima siguranță a documentelor, GAM a implementat cel mai performant sistem de stingere incendii, utilizat totodată în industria bancară și IT pentru protejarea serverelor din Data Center.

    Poza1 - Depozit GAM-min
    Poza2 - Sistem stingere incendii GAM-min